Vilayetler Birliği Semiha Yıldırım Anaokulu
BARBAROS MAH. RIZABEY 1 SK. NO 3 ÇAYIRLI / ERZİNCAN
0(446) 311 2672

VİZYON

Geleceğin büyüklerinin yetişmesinde pay sahibi olmak adına çıktığımız kutlu yolda; çocuklarımızın aileleri ile işbirliği içerisinde, öğrenmenin önündeki engelleri kaldırarak okul öncesi eğitimde yenilikçiliğin ve değişimin öncüsü olan, uzak ve yakın çevremizde bulunan kişi ve/ veya kurumlardan yapılan dönütleri değerlendirerek beklentilerin bir adım ilerisinde; kalitesiyle, samimiyetiyle örnek gösterilen, Çayırlı ilçesinde saygın, örnek bir eğitim kurumu olmaktır.

MİSYON

Türk Milli Eğitimi’nin ve Okul öncesi eğitimin amaçları doğrultusunda, •Milli ve manevi değerlerine bağlı, •Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, •Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, •İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, •Sosyal ilişkileri güçlü, •İşbirliği ve takım çalışmasına istekli, •´Biz´ bilincine sahip, paylaşımcı •Farklı görüş ve düşüncelere saygılı, •Yeteneklerini ve üretkenliğini kullanabilen, •Çevreye duyarlı, •Öz bakım becerilerini kazanmış, •Sürekli gelişime açık •Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmektir.

Öğretim Şekli :Gündüzlü- İkili Öğretim

Gündüzlü- İkili Öğretim

08.00-13.00 Okulumuz 24 saat güvenlik kameraları ile izlenmektedir.

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl merkezine 113 km uzaklıktadır.Okulumuz Çayırlı ilçe merkezinde bulunmaktadır.

İlçe merkezi